Alumininiai radiatoriai

Posted by admin 2017/03/04 0 Comment(s)

Aliuminio radiatoriai PRO gaminami moderniausioje Europos "Ferroli Group" gamykloje. Gamykloje sumontuota pažangi pirmaujančių Europos gamintojų įranga. Projektuojant radiatorių atsižvelgta į visus šiuolaikinius reikalavimus, panaudoti visi pirmaujantys radiatorių gamybos pasiekimai. Ypatingas dėmesys buvo skiriamas gaminių efektyvumui, patikimumui ir konkurencingumui, laikantis aukščiausio kokybės lygio.

FERROLI PRO RADIATORIŲ NAŠUMAS

Maloni išvaizda

Išnagrinėtas dizainas suteikia radiatoriui modernios estetikos, todėl nereikia naudoti radiatorių dangčių, dėl kurių priešingu atveju tektų pertvarkyti instaliaciją.

Didžiausia trukmė

Dėl gamyboje naudojamo specialaus korozijai atsparaus lydinio ir kontroliuojamo gamybos proceso tikėtina, kad jie tarnaus tiek pat laiko, kiek ir jūsų namas.

Visiškas sandarumas vandeniui

Mūsų išskirtinė elastinių sandariklių tarp elementų sistema užtikrina tinkamą vandens nepralaidumą neribotą laiką. Maksimalus darbinis slėgis: 6 bar.

Tobula apdaila

Jie tiekiami atskirai nudažyti polimerizuota epoksidine derva, kuri suteikia jiems gražią ir ilgalaikę apdailą, surinkti į komplektus nuo 2 iki 12 elementų ir apsaugoti storu ištraukiamu plastikiniu dangčiu bei šonine kartonine apsauga.

Mažesnė erdvė

Didelė aliuminio šilumos perdavimo galia ir pažangi elemento konstrukcija leidžia pasiekti didelę spinduliuotę naudojant ribotą baterijų kiekį.